Completati camputile de mai jos pentru a primi toate detaliile depre produs
Nume *
Prenume *
Email*
Institutie*
Telefon
Mesaj *
Va multumim si va rugam sa verificati email-ul Dvs.
Soluția Ideală
pentru Colegiul
D-voastră Descarcă Prezentarea
Descarca Prezenatarea
SIMC reprezintă o soluție de automatizare a proceselor și activităților din cadrul Colegiului, prin extinderea accesului la informații în timp real.

MODULE

1.
Admitere
Primire acte, introducere și prelucrare datelor referitoare la abiturient, admiterea candidaților, etc. încadrarea în procesul de studiu, generare rapoarte admitere interne, generare rapoartelor de admitere pentru minister.
Descarca Prezentarea
2.
Contingent și Miscare Elevi
Crearea dosarului personal, înmatriculare pe parcursul anului, exmatriculare, restabilire la studii, etc. transfer în altă instituție, transfer la altă specialitate, concediu academic, generarea suplimentelor la diplomă si altor rapoarte.
Descarca Prezentarea
3.
Evaluare și Sesiune
Crearea planurilor de studii, gestionarea orarului de studii, crearea catalogului electronic, etc. evidența frecvenței, crearea borderourilor, gestionarea sesiunilor de evaluare si reevaluare, crearea rapoartelor de evidență pe reusita si frecventa a elevilor.
Descarca Prezentarea
4.
Achitări
Generarea achitărilor pe anii de studii, generarea achitărilor pe cazare, achitărilor contractuale, etc. plăților, generarea rapoartelor curente privind achitările/plățile.
Descarca Prezentarea
6.
Resurse Umane
Definirea statelor de personal, evidența completă a cadrelor didactice și personalului auxiliar, etc. grade didactice, evidența participării la conferințe și seminare, organizarea activității personalului în corespundere cu planul de studii aprobat.
Descarca Prezentarea
7.
Cămin
Evidența camerelor de cămin, evidența elevilor cazați în camere, evidența achitărilor de cazare, etc. monitorizarea continuă a situației căminelor si a elevilor care locuiesc in camin.
Descarca Prezentarea
admitere
1.
Admitere
Primire acte, introducere și prelucrare datelor referitoare la abiturient, admiterea candidaților, încadrarea în procesul de studiu, generare rapoarte admitere interne, generare rapoartelor de admitere pentru minister.
Descarca Prezentarea
Contingent și Miscare Elevi
2.
Contingent și Mișcare Elevi
Crearea dosarului personal, înmatriculare pe parcursul anului, exmatriculare, restabilire la studii, transfer în altă instituție, transfer la altă specialitate, concediu academic, generarea suplimentelor la diplomă si altor rapoarte.
Descarca Prezentarea
Instruire și Evaluare
3.
Instruire, Evaluare, Sesiune
Crearea planurilor de studii, gestionarea orarului de studii, crearea catalogului electronic, evidența frecvenței, crearea borderourilor, gestionarea sesiunilor de evaluare si reevaluare, crearea rapoartelor de evidență pe reusita si frecventa a elevilor.
Descarca Prezentarea
achitari
4.
Achitări
Generarea achitărilor pe anii de studii, generarea achitărilor pe cazare, achitărilor contractuale, înregistrarea plăților, generarea rapoartelor curente privind achitările/plățile.
Descarca Prezentarea
5.
Managementul Documentelor
Generarea documente: contracte de studii, ordine de cazare, contracte cazare, borderouri, evidența documentelor pe criterii, căutarea rapidă a documentelor.
Descarca Prezentarea
6.
Resurse Umane
Definirea statelor de personal, evidența completă a cadrelor didactice și personalului auxiliar, grade didactice, evidența participării la conferințe și seminare, organizarea activității personalului în corespundere cu planul de studii aprobat.
Descarca Prezentarea
7.
Cămin
Evidența camerelor de cămin, evidența elevilor cazați în camere, evidența achitărilor de cazare, monitorizarea continuă a situației căminelor si a elevilor care locuiesc in camin.
Descarca Prezentarea

PREZENTARI

DESPRE NOI

SIMC este un produs program elaborat de echipa EBS. Echipa care s-a implicat la maxim și a intrat în esența sistemului de învățământ din Republica Moldova. Analiștii și inginerii noștri înțeleg procesele interne din cadrul Colegiilor și cunosc nevoile reale a acestui sector, de aceea acordăm o atenție sporită întreg procesului de implementare.

Sistemul informatic de Management al Colegiului (SIMC) este un instrument de automatizare a activității proceselor unui colegiu conform practicii și legislației în vigoare a Republicii Moldova. SIMC utilizează noile posibilități oferite de progresul tehnico-științific nu doar pentru automatizarea activității tradiționale, dar și pentru extinderea ei.

Scopul principal al SIMC reprezinta eficientizarea activitatilor Colegiilor din Moldova, sporirea calitatii formarii profesionale, consolidarea competitivitatii prin intermediul managementului informational, extinderea accesului la informatii si colaborarea eficienta cu mediul de afaceri.

Cum ne găsiți


str. Ion Inculet 33, Chisinau
Tel:   (+373 22) 79 70 98
Mob: (+373 60) 80 60 90
e-mail: office@ebs.md
site: www.ebs.md
www.colegii.md